Jom bongkar Rahsiah Jutawan Internet ...

Jom bongkar Rahsiah Jutawan Internet Bersama En. Mohd Nizam!

Posted in the Business News Forum

First Prev
of 3
Next Last

“Secret”

Since: Sep 08

sabah

#1 Sep 1, 2008
Ramai yang kata program ni adalah skim cepat kaya namun sebenarnya tidak sama sekali. Dalam FLB Pro ini saudara Nizam telah mengupas secara terperinci bisnes gayapos yang berjaya. Mana nak dapat panduan lengkap sebegini rupa selain FLB Pro ni. Saya pasti ramai yang dah mencubanya.

Apa itu Formula Luar Biasa Pro

FLB Pro diasaskan oleh saudara Nizam. Setiap ahli yang menyertai program ni akan diberi satu laporan lengkap bagaimana ingin menjadi bisnes gayapos yang berjaya. Untuk menjadi ahli anda perlu membayar RM295.00 dan anda dibekalkan satu laman web yang telah dibina siap-siap(MEMBINA LIST) oleh Nizam dan siap dengan sistem autoresponder yang agak baik.
Anda hanya perlu mempromosikan laman web itu sahaja.

Komisen akan diberi RM100 bagi setiap jualan dan RM50 lagi untuk jualan 2 tier di bawah anda.

Namun kelebihan utama bagi ahli FLB pro adalah ilmu yang diberikan tidak ternilai. Apatah tidaknya anda diberi dengan sebuah laporan yang padat dengan ilmu, cara dan rahsia-rahsia tersembunyi bisnes gayapos. Untuk meringkaskan penerangan berkenaan FLB ni kita bahagikan mengikut produk berikut:-

1. Formula Luar Biasa - Laporan hebat yang menerangkan secara terperinci rahsia menjana wang ribuan ringgit sehari cara mudah secara sambilan dari rumah. Anda hanya perlu laksanakan sahaja, caranya dah diterangkan secara TERANG oleh Nizam ni.

2. CD Ekslusif - Di dalam CD ni mengandungi 2 bahagian iaitu Promosi Internet. Di sini anda akan diberi laporan sulit promosi secara online dengan cara yang cepat, mesra dan betul, opss tu slogan PDRM, cepat, mudah dan murah. hehehe. Dan yang keduanya Promosi Gayapos yang mana beberapa surat power dibekalkan untuk anda promosikan.

3. Bonus FLB - Bonus-bonus ni anda boleh cetak dan jual dan ambil 100% keuntungan. Dua bonus diberi iaitu Bonus eksklusif CD-ROM 39 Rahsia Duit dan juga Sistem RM750 Sehari & Empayar Jutawan.

4. Bonus PRO - Yang ni untuk rujukan anda dalam mencari sumber pendapatan anda sendiri.

Terus terang saya katakan, pada awal saya menyertai program ni dan promosikannya ramai yang mengutuk dan menghantar email tak puas hati pasal mereka anggap ini adalah penipuan bizz internet. Nak suruh saya pastekan kat sini ke email kutukan tu? Padahal sistem ni telah direka dengan begitu tersusun sekali oleh Nizam untuk sama-sama menjana kewangan.

Namun semuanya terpulang pada pandangan masing-masing tapi FLB Pro ni telah mengupas suatu kuasa pemasaran yang begitu BIJAK sekali.
Cuma yang saya begitu berterima kasih pada saudara Nizam ialah FLB pro nya telah membuka minda saya yang bizz internet ini amat luas dan tunggu kita teroka saja. RM295 tak berpadanan langsung ngan ilmu yang diberi dan Insya’allah jika dipratikkan secara serius apa yang tercatat di dalam ini tak mustahil anda juga mampu tersenyum. Itu pandangan ikhlas saya pasal FLB Pro ni dan anda yang juga memilikinya mungkin mempunyai perpepsi sendiri dan pada pendapat saya FLB Pro ini bukanlah satu penipuan mengaut keuntungan semata-mata. Terima kasih.
Man khanz

Petaling Jaya, Malaysia

#2 Feb 23, 2009
aku baru joint minggu lepas..
xdapat acces FLB pastu server down lamanye..
sampai ari nie blom dapat log in...
Radzuan

Malaysia

#3 Feb 23, 2009
Salam,
Saya pun dah join FLB Pro, belum sampai sebulan...banyak jugak belajar teknik serba sedikit, guna adwords dan sebagainya. Terkini server down start from Saturday, dah email ke mohd nizam, katanya dalam tempoh 48 jam server akan diperbaiki. AKu belumla dapat apa2 lagi, tapi terkini dah ada 800+ unique visitor...dan promosi akan diteruskan seboleh-bolehnya...kawan saya rashid baru join 2 bulan alhamdulillah dengan kerja kuat dah dapat rm4200 last month ( baru 2 bulan lebih join)...ini bukan sistem cepat kaya, tapi atas usaha keras kita, kena tambah ilmu, banyakkan membaca tentang internet marketing nih...kita berniaga kecil takper kecil-kecil lama2 jadi bukit, Nabi pun cakap 9/10 rezeki dari berniaga, org cina dok ikut cakap nabi ikut benda ni sampai jadi budaya mereka, kita pun kena buat camtu.
Poji

Kuala Lumpur, Malaysia

#4 May 5, 2009
Sy mcm berminat ttg biz ni..tp still was2...dan xde knowledge yg cukup pasal biz internet ni...so ape pendapat korang?mmg la nak berjaya atas diri sendiri..boleh tlg brief shortly pasal bende ni x?
zambrozi

Ipoh, Malaysia

#5 May 13, 2009
saya baru sahaja menyertai perniagaan ini. Harap-harap berjayalah sepertimana orang lain cuma masalahnya saya ni takde kemahiran dalam internet.
TAR7887

Kota Kinabalu, Malaysia

#6 May 27, 2009
SAYA BARU SEMALAM JE JOIN, BARU SEBENTAR TADI UPDATE AKAUN. SUSAH KE NAK BINA BUSINESS GUNA FLB NI. TAPI TAK APA LAH SAYA AKAN CUBA BACA DAN FAHAMKAN BERULANG KALI....DAN MARKETKAN SEBANYAK MUNGKIN.
ainwardina

Petaling Jaya, Malaysia

#7 May 31, 2009
saya pun baru masuk last week, tapi masih tak paham cam ner nak buat, tekan tu tekan ni tapi tak tahu ape benda....pening2 memikir cam ner nak buat...adoiii laa...tolonglah..pening..penin ....
toji

Kajang, Malaysia

#8 Jun 4, 2009
aku da 2 bulan join, care2 yg dia bg mmg bagus.. tapi tah la, kt mana silapnya.. aku pon tak tau... smpi la ni aku tak dpt ashuk laie...
aniza

Johor Bahru, Malaysia

#9 Jun 10, 2009
boleh caye kerr!!
Wan

Malaysia

#10 Jun 19, 2009
beli pakej FLB pro tetapi rasa macam tipah tertipu aje..Janji $* hours aje.tapi apa barang duit aje yang ditelan
Wan

Malaysia

#11 Jun 19, 2009
TAK BELI TAK TAHU...BELI BELI... BILA TERKENA
RASA NAK MARAH PULA....SO BETTER CAREFULLY MAKE YOUR ......
Olan

Keningau, Malaysia

#12 Jun 20, 2009
Salam geng...
aku pn bru join gak,bru je mggu lpas..tp untill now still tggu jwpan drpd Nizam.Ni x start2 lg ni...aku pn dh mula risau ni.Aku hrp Nizam dpt bntu aku la ye...
azlan

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Jun 21, 2009
salam kekawan saya sebenarnya baru nak masuk program nie tapi tp tak pasti kejayaan nya kalau ada kawan2 yg dah masuk dan sudi menunjuk ajar
ainwardina

Malaysia

#14 Jun 22, 2009
tu la.. sy pun dok pening gak.. tak tahu kat maner silapnyer... nasib2.. dah cuba buka CD yg di beri tapi ader yg bleh buka ade yg tak leh... cam ner.. le ye..alih2 promote web dia udah ler...sakit2..sakit...RM298tuu ..terbang..terbang
..=(
Zalia

Klang, Malaysia

#15 Jun 23, 2009
aslmkum...nk tnya ape bende nye FLb Pro tu?dh dh baca ruangan FLB tp x phm mende...explain skit kalu x myusahkan....bkn apa, sy dh join mcm2 MLM, indah kabar dari rupa...apapun mmg Allah yg beri rezki.but now nk tau bsnes ni mende...
Zalia

Klang, Malaysia

#16 Jun 23, 2009
leh pcaya ker?bkn sy condaim bis ni, but x nk tertipu...silap2 kna tgung hutang...bl dh byr RM2++ 4 those thing,tkut kna caj pape. dh la sy kna tggung adik2....
Zalia

Klang, Malaysia

#17 Jun 23, 2009
nape yg join bis ni kbykan lelaki?x sesuai 4 women ker
erman

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 Jul 2, 2009
gua tengok 10/1 yang join tapi tak berjaya,takut jgk nak join.alih2 nizam jugak yang kaya.hmmmm.tak patut.
Mat

Kuala Lumpur, Malaysia

#19 Jul 14, 2009
Aku baru je buke cimb bank sbb ingt nk join flb ni..bile bace komen2 org yg masuk dan xde hasil lg ni rase was2 plak...kalau dah ade yg berjaya dlm flb ni tolonla bg komen sket kat sini...
KIS

Malaysia

#20 Jul 17, 2009
aku dah join lama, tapi sampai skrang hampeh x terima bayaran. buang masa aku aje duk depan laptop. tido lagi bagus.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 3
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
Prediction on a major earthquake the next 10 y ... 9 hr LongIslandBusines... 1
News Lindsey Graham: Republicans will lose in 2016 i... 14 hr xxxrayted 11
Venezuela Bonds Buyer Bonds must be on Euroclear (Oct '10) 17 hr FNI 17
will the loblaw warehouse in ottawa close its d... (Sep '09) 18 hr Derp 136
US and Canada Banks Transfer Available 23 hr Keith 1
Guaranteed Real Estate Loans - 100% LTV - NO FI... (Jul '13) Fri Do you finance in... 13
News Loblaw in talks with Atlas Logistics to run Aja... (Sep '07) Fri binaryoptionstrading 4,655
More from around the web