Fabrikanten enquête punten op nieuwe...

Fabrikanten enquête punten op nieuwe neergang in de eurozone

Posted in the Business News Forum

Since: Feb 13

Netherlands

#1 Feb 22, 2013
http://www.nytimes.com/2013/02/22/business/gl... ;
global holdings bp business madrid
Londen-Hoopt dat de eurozone zouden kunnen ontstaan van recessie snel werden vastgesteld terug donderdag als gegevens is gebleken dat een daling van de zakelijke activiteiten in de regio verergerd onverwacht deze maand, met name in Frankrijk.
De cijfers kwam een dag voordat de EuropeseCommissie was te wijten aan kondigen tussentijdse economische prognoses voor de 27-nation bloc, met inbegrip van die landen niet voldeed aan doelstellingen van de Europese Unie op begrotingstekorten.
Europese aandelenindices viel, volgende scherpe dalingen in Aziatische benchmarks, en de euro tegenover de dollar viel. De dalingen analisten toegeschreven aan nervositeit over economische groei, met name volgende vermeldingen woensdag dat de Amerikaanse Federal Reserve was verdeeld op het behoud van stimulerende maatregelen.
Economen hadden verwacht dat Markit aankoop managers index voor dienstverlenende bedrijven in de euro-zone, zou een conjunctuurenquête bij de bedrijven en een van de vroegste maandelijkse indicatoren van de economische activiteit, toevoegen aan voorzichtige tekenen dat een herstel was in het verschiet.
Maar de indicator gedaald in februari tot 47.3 van 48,6, markering een jaar die het is geweest onder de 50 drempel voor groei. Analisten hadden verwacht een verhoging tot 49: geen van de meer dan 30 analisten gepolst door Reuters had zo'n slechte lezing voorspelling.
Markit zei het schisma tussen Duitsland en Frankrijk-met de grootste economieën in de eurozone — was op het breedste sinds het onderzoek begon in 1998. Terwijl bedrijven in Duitsland een gezonde groeitempo aanhoudende, ervoeren Frans-dienstenbedrijven hun ergste recessie sinds begin 2009, toen de financiële crisis en de daaropvolgende recessie in het ergste geval waren.
"Als het niet voor Duitsland, dit zou echt dire lezingen," zei Chris Williamson, chef econoom bij Markit. "At ten minste de Duitse economie is nog steeds te helpen houden de eurozone drijven in sommige opzichten."
Hij zei dat de meest recente enquête wees op de euro zone economie krimpt 0,2 tot 0,3 procent in het eerste kwartaal, na een naar schatting 0,4 procent contractie aan het einde van vorig jaar.
Een enquête van Reuters van economen vorige week stelde dat de economie alleen maar dit kwartaal zou stagneren.
Verreweg was het meest verontrustende aspect van de gegevens vrijgegeven donderdag de sombere prestaties van Franse bedrijven. Mr. Williamson zei dat de gegevens voor Frankrijk waren meer past bij een worstelende "perifere" euro zone economie zoals Spanje of Italië, in plaats van de "kern"-status die Frankrijk traditioneel met Duitsland deelt.
Duitsland heeft daarentegen een goede start van het jaar. Duitse investeerder moreel steeg tot het hoogste niveau in bijna drie jaar deze maand, volgens het ZEW research institute, terwijl het federale statistics office zei dinsdag dat werkgelegenheid het hoogste niveau in het vierde kwartaal sinds de hereniging bereikt.
Toch zijn er grenzen zijn aan wat Duitse welvaart voor de rest van de regio doen kan, verwoest door strenge begroting soberheid en stijgende werkloosheid. Het laatste Markit onderzoek suggereert dat de "positieve contagion" opgemerkt in januari door de president van de Europese CentraleBank, Mario Draghi, kan meer in hoop dan verwacht.

Since: Feb 13

Netherlands

#2 Feb 22, 2013
I like this article it’s a master piece!It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.You have done a wonderful task on this topic! I found this on google.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
Rotary Piling Rig, Squeezing Under Reamer, Diap... 4 hr xcmgreman 1
Foundation Construction Machinery, Drilling Flu... 4 hr xcmgreman 1
Horizontal Directional Drilling, Mait, Soilmec ... 4 hr xcmgreman 1
China Foundation Machinery, Environmental Machi... 4 hr xcmgreman 1
How do you report crime on the map 4 hr Anita Lynn 1
News Amazon plans to hire 100,000 over the next 18 m... 14 hr Obamacare 2
News A look at Illinois' budget mess as lawmakers he... Thu BHM5267 11
More from around the web