Lamborghini Huracan LP 610-4 launched...

Lamborghini Huracan LP 610-4 launched in Malaysia - RM1.2...

There are 471 comments on the Paul Tan's Automotive News story from Aug 24, 2014, titled Lamborghini Huracan LP 610-4 launched in Malaysia - RM1.2.... In it, Paul Tan's Automotive News reports that:

The Lamborghini Huracan LP 610-4 is now officially in Malaysia, making its debut at an event in Kuala Lumpur yesterday.

Join the discussion below, or Read more at Paul Tan's Automotive News.

First Prev
of 24
Next Last

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#1 Aug 24, 2014
orang jakarta pembeli lamborghini edisi spesial paling banyak sedunia heheheheheeee, itu baru jakarta aja lon belum yang lain

bayangin lon itu edisi special terbatas malontez ada sanggup beli ker??

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#2 Aug 24, 2014
malontez tak ada yang mampu beli lamborghini limited edition yer

kesiaaaannn ngakunya negara kaya tapi beli lamborghini tak mampu hanya bisa ngiler jer heheheheeee

Since: Jan 13

Location hidden

#3 Aug 24, 2014
Lambo dah terlalu mainstream lah, Malaysia nak main dengan Koenigsegg dari Sweden pulak yang 2-3 kali ganda lebih mahal dan power dari Lambo, Lambo Aventador tak terlawan top speed Koenigsegg Agera, exotic lagi.....

cuba check siapa pengedar Koenigsegg di indonesia yang baru beberapa bulan launching....

:-)

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#4 Aug 24, 2014
Crush Em 2013 wrote:
Lambo dah terlalu mainstream lah, Malaysia nak main dengan Koenigsegg dari Sweden pulak yang 2-3 kali ganda lebih mahal dan power dari Lambo, Lambo Aventador tak terlawan top speed Koenigsegg Agera, exotic lagi.....
cuba check siapa pengedar Koenigsegg di indonesia yang baru beberapa bulan launching....
:-)
mengkhayal yer lon heheehehee

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#5 Aug 24, 2014
kirain malontez jadi pemborongnya ternyata cuma sales yah elah , dimana mana sales itu cuma kacung lon pembeli yang jadi raja ^_^

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#6 Aug 24, 2014
malontez katanya kaya tapi beli lambo aja tak mampu

payah lu lon kampungan betul betul ^_^

Since: Jan 13

Location hidden

#7 Aug 24, 2014
_malon_goblok wrote:
<quoted text>
mengkhayal yer lon heheehehee
menghayal apa? memang benar pun Koenigsegg tu dah jadi permainan baru orang2 kaya M'sia, Lambo tu dah terlalu mainstream, tu Koenigsegg Agera S Hundra special edition tahun lalu di Geneva Motor Show,satu-satu nya di dunia, peminat kereta dari mana yang menempah nya? hehehehe....400kmph +++ dan 1030hp, Lambo tu baru 300-350kmph top speed jer....

ini lah kelebihan menjadi negara penganjur F1 dan menjadi sponsor team F1 kalau kamu nak tau,salesman kereta2 power dan exotic dunia pasti akan datang bila ada race sambil menjual product mereka.

:-)

Since: Jan 13

Location hidden

#8 Aug 24, 2014
_malon_goblok wrote:
kirain malontez jadi pemborongnya ternyata cuma sales yah elah , dimana mana sales itu cuma kacung lon pembeli yang jadi raja ^_^
tak semudah itu untuk jadi pengedar dan sales rep Koenigsegg, memang exotic dan limited sekali, dalam dunia ni hanya ada 15 saja distributor sah Koenigsegg termasuk Malaysia. hehehe...

:-)

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#9 Aug 24, 2014
Crush Em 2013 wrote:
<quoted text>
menghayal apa? memang benar pun Koenigsegg tu dah jadi permainan baru orang2 kaya M'sia, Lambo tu dah terlalu mainstream, tu Koenigsegg Agera S Hundra special edition tahun lalu di Geneva Motor Show,satu-satu nya di dunia, peminat kereta dari mana yang menempah nya? hehehehe....400kmph +++ dan 1030hp, Lambo tu baru 300-350kmph top speed jer....
ini lah kelebihan menjadi negara penganjur F1 dan menjadi sponsor team F1 kalau kamu nak tau,salesman kereta2 power dan exotic dunia pasti akan datang bila ada race sambil menjual product mereka.
:-)
cuma jadi sales ??masuk motor show ?? hahaahahaaa mobil orang jadi sponsor malah dibanggain , tolol sekali kau lon memangnya proton kau kemana tak jadi sponsor banglrap yer banyak hutang ?? hahaahahaaaa
EdgarMacan2000

Indonesia

#10 Aug 24, 2014
malon bilang mainstream yg limited edition tak mampo beli whahahah

Since: Jan 13

Location hidden

#11 Aug 24, 2014
_malon_goblok wrote:
malontez katanya kaya tapi beli lambo aja tak mampu
payah lu lon kampungan betul betul ^_^
kalau Koenigsegg pun peminat kereta Malaysia mampu main, apa lagi Lambo yang 2-3 kali ganda lebih murah....

tiada kampungan yang nak main dengan Koenigsegg, belum tonton movie Need For Speed baru2 ni? tu lah dia Koenigsegg Agera yang sexy tu....

:-)

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#12 Aug 24, 2014
Crush Em 2013 wrote:
<quoted text>
tak semudah itu untuk jadi pengedar dan sales rep Koenigsegg, memang exotic dan limited sekali, dalam dunia ni hanya ada 15 saja distributor sah Koenigsegg termasuk Malaysia. hehehe...
:-)
jadi sales aja bangga tololnya kau lon kesiaaaann, kami aja yang jadi pemborong lambo terbanyak di dunia biasa aja tuh .

malon mampu tak borong ?? heheheheee
EdgarMacan2000

Indonesia

#13 Aug 24, 2014
di Indonesia semuany ada lon .. lamborgini cuman sebatas taxi ma klo di Indonesia..
yg ditanya bro MG tu yang limited edition lon

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#14 Aug 24, 2014
Crush Em 2013 wrote:
<quoted text>
kalau Koenigsegg pun peminat kereta Malaysia mampu main, apa lagi Lambo yang 2-3 kali ganda lebih murah....
tiada kampungan yang nak main dengan Koenigsegg, belum tonton movie Need For Speed baru2 ni? tu lah dia Koenigsegg Agera yang sexy tu....
:-)
menghayal aja terus lon lu tuh cuma sales , teruslah bermimpi kau kacung . sedang indonesia sudah memborong lambo paling banyak sedunia . indo sudah berjalan jalan dengan lambo di dunia nyata malon cuma jadi sales dan terus cuma bermimpi ...kesiaaaaannn

“amende lon naik hantu yer”

Since: Oct 12

jom kita naik hantu,malaysia

#15 Aug 24, 2014
EdgarMacan2000 wrote:
di Indonesia semuany ada lon .. lamborgini cuman sebatas taxi ma klo di Indonesia..
yg ditanya bro MG tu yang limited edition lon
betul sekali limited edition , bukan yang abal abal macam proton bangkrap itu

Since: Jan 13

Location hidden

#16 Aug 24, 2014
_malon_goblok wrote:
<quoted text>
jadi sales aja bangga tololnya kau lon kesiaaaann, kami aja yang jadi pemborong lambo terbanyak di dunia biasa aja tuh .
malon mampu tak borong ?? heheheheee
lambo dah terlalu mainstream di Malaysia, main Koenigsegg lah zaman sekarang,harga on the road nya saja hampir boleh beli 2 Lambo apa lagi yang limited edition tu....

:-)

Since: Jan 13

Location hidden

#17 Aug 24, 2014
EdgarMacan2000 wrote:
di Indonesia semuany ada lon .. lamborgini cuman sebatas taxi ma klo di Indonesia..
yg ditanya bro MG tu yang limited edition lon
google jer, dah mainstream tu, cuba tanya orang2 kaya indon tentang Koenigsegg, memang melompat punya kalau ditanya tentang yang limited edition kerana harga nya itu dah dekat 2 biji Lambo.....

:-)
EdgarMacan2000

Indonesia

#18 Aug 24, 2014
salesny ntar dikit demi sedikit pindah semua ke Indonesia.. pajak import mahal whahahaha... malon da ketinggalan taji.. dikit demi sedikit

Since: Jan 13

Location hidden

#19 Aug 24, 2014
_malon_goblok wrote:
<quoted text>
menghayal aja terus lon lu tuh cuma sales , teruslah bermimpi kau kacung . sedang indonesia sudah memborong lambo paling banyak sedunia . indo sudah berjalan jalan dengan lambo di dunia nyata malon cuma jadi sales dan terus cuma bermimpi ...kesiaaaaannn
sebelum indon test Koenigsegg, malaysia test dulu kerana launching nya di Malaysia dulu, malah sebelum launching lagi dah ada peminat kereta m'sia yang lebih dulu menempah nya tahun lalu di Geneva, yang limited edition pulak tu....hehehehe

:-)
EdgarMacan2000

Indonesia

#20 Aug 24, 2014
whahaha coba ketik di google lon lamborgini in malaysia ama lamborgini in indonesia..
lo mau jadi sales Koenigsegg lon.. bilang lebih mahal Koenigsegg ngahahaha.. klo kagak ada yg beli buat apa lon???

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 24
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Lamborghini Gallardo* Discussions

Title Updated Last By Comments
5.0 engine needed for 2006 Apr '17 busted 1
News Hot cars at the Detroit auto show (Jan '15) Jan '15 duhAMATURE 1
News Lamborghini Gallardo Malaysia Limited Edition l... (May '12) Aug '14 GONDOL 24
News A look at Lamborghini's Manila showroom (Jun '12) Jun '12 Martin Nuke 7
News Lamborghini chooses Mumbai for its next showroom (Feb '12) Feb '12 Bhavesh 1
More from around the web