Randy

Canton, MI

#1 Sep 9, 2012
HI, Hope someone can help me. I start up the bike, let it run and between 4-5 bars on heat gauge cooling fan comes on for about 10 seconds then shuts off. it dosen't go on again till I let it cool down and it does exactly the same thing. checked fan motor works great. don' know if it;s a sensor to fan or what. Thank's for any Info.
Hawkeye

Brampton, Canada

#2 Nov 3, 2012
Hi Randy,
did you check if the water pump is working.This pump acts as a oil pump too. one half is water, and the other is oil.
Hawkeye.
Randy

New Baltimore, MI

#3 Nov 4, 2012
Hawkeye wrote:
Hi Randy,
did you check if the water pump is working.This pump acts as a oil pump too. one half is water, and the other is oil.
Hawkeye.
Thank's for your reply, pump seem's to be fine,I bypassed and added a manual toggle switch it works great. I still want to make it right, but for now it does work.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Honda Goldwing Discussions

Title Updated Last By Comments
Honda Goldwing After Market Electrical Parts Jan '15 Moto Electrical 1
News Honda builds its 300 millionth motorcycle Dec '14 SHlTWORMDAEGUDEBD... 9
News A Review of the Yamaha Royal Star Venture Motor... (Jun '08) Oct '14 v rider 49
GPS upgrade (Sep '14) Sep '14 Lou Money 1
Shimmy na direção da Gold Wing 2012 (Aug '14) Aug '14 Enoch 1
clutch switch diode (Jun '14) Jun '14 CARD1 1
uclear 200 (May '14) May '14 Green Bay 1
More from around the web