2001 ford expedition
josh

Kingston, TN

#1 Nov 23, 2013
I have a big problem.Ihave a 01 expidition with a 4.6L. The other day it would not start.So I checked and the fuel pump would not come on so I changed it. I put the new one in still would not start. I checked the fuse it was good checked the relay it appears to be good. I also checked the inertia switch too the button was down on it still would not start. So I put a jumper on the connector and it started went and got a new one started up great.SO I drove in all day went to leave last nigh in it would not start. I went and got another switch today started up drove it for a few mins came back home killed it went to start it back would not start and I know it is that switch. SO my ? is why is it going threw switches like this now. If anybody can help me plz let me know thanks

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Ford Expedition Discussions

Title Updated Last By Comments
98 expedition front differential problem? (Jan '09) Jan 15 Asmith69 5
2001 expedition fuse problem (Nov '09) Jan 13 Young 35
No Heat in Expedition (Nov '11) Jan 12 Carl rugby 10
99 exped electrical problem when it rains (Jul '07) Jan 12 Carl rugby 95
2001 Expedition won't start in cold weather only (Oct '06) Jan 12 Carl rugby 48
04 expedition Jan 8 Ddeegan125 1
child safety lock rear passenger side (Jan '07) Dec 22 Sanderson03 79
More from around the web