Jeannie

Ventress, LA

#907 Jun 19, 2013
My emergency breaks push down by mistake and did not know it, now my check engine light is on, can you tell me why.
phil

Marcus Hook, PA

#908 Jul 4, 2013
I have a 1998 expedition when I turn my heat or air condition on it cuts off my turn signals an truck wants to shut off wat could be causing this problem
phil

Marcus Hook, PA

#909 Jul 4, 2013
Tammy wrote:
I have a 1998 Expedition(Eddie Bauer). My battery light came on and my battery died completely after turning the car off. I fully Charged the battery because my gauge said it was dead. I then reinstalled the battery and it still isn't getting charge. The onlty thing I can think of that happened was we used my car to jumpstart another. what could the prob;em possible be? The mega fuse, battery or alternator? Help Please.
alternator
Paul

Saint Paul, MN

#910 Jul 7, 2013
My 98 Expedition has a check engine light on. The truck runs fine but when you stop at a stop sign the engine will kill. Will start right back upbut will not idle. Is there a sensor that controls the idle? Thanks
blkgyrl55

Milwaukee, WI

#911 Jul 17, 2013
Hi I have a 1999 Expedition. I am having trouble with the a/c. I have added refrigerant, 2 cans and it still won't get cold. In fact, it blows out hot air like I have on the heater. The heat works fine in the winter. Just no a/c. Compressor works and no leaks anywhere. Need some suggestions
Frostysax

Ocala, FL

#912 Aug 9, 2013
baker wrote:
I have a 1998 ford expidition 4.6L motor. I have canged out everything trying to make this thing run. sometimes it runs fine them it will start to run like it is running on 4cyl, out of 8cyl, mass/air, coils, cold idle censer, t/p/censer, fuel pres, 30 to 40, plug's,wires,fuel filter, transmission sol,ele, cat's, air filter, It is not throughing a code so i can't find the problem.
ANYONE HAVE ANY THING??????????
Sounds like the ECM is bad, go get one from the junkyard and give it a try....you've tried everything else it sounds like.
Trey

Highlands, TX

#913 Aug 13, 2013
Both front windows on my 1998 expedition wont roll up they both quit at the same time. Ive checked the switch but have not checked the motors.
james

Chicago, IL

#914 Sep 5, 2013
The transmition wont revers or change gears..."could it need filter and new fluid" ???
lee wesson

Auburn, AL

#915 Sep 14, 2013
Terry wrote:
My 1999 4.6 expy, just stopped running the other day while I was going down the road, I have about 138k on it, I can let it sit till cold then it will start and idle for awhile 5 - 10mins and dies.. just changed the fuel filter and didn't help. any Ideas??
fuel pump may be overheating
John Kitchen

United States

#916 Sep 21, 2013
In the 1998 Ford Expedition, the fan knob doesn't work right. When I put it to the max setting my hazard come on. Outside the car they stay on (don't blink) only in the front and the blinkers don't work. When I turn the fan off its fine again. Any clue as to why? Hopefully, its an easy fix.
Lovely

United States

#917 Oct 18, 2013
I have a 99 expedition 4.6 it wii reverse butit wont drive forward. And is my drivebox inside the transmission or outside.
stanley brawner

Dumfries, VA

#918 Oct 20, 2013
Heater Problem wrote:
My front heater is not working but the rear is! Any ideas what the problem is?
my MY 1998 EXPEDITION BLOWS COLD AIR IN THE FRONT AND HEAT AIR IN THE BACK.ANY SOLUTIONS
stanley brawner

Dumfries, VA

#919 Oct 20, 2013
my 1998 ford expedition is blowing cool air in the front but the rear works fine blowing hot air..
jammie

Chicago, IL

#920 Oct 27, 2013
97 expedition multiple fuses won't work their not blown just won't get power replaced gem module same problem?
jammie

Chicago, IL

#921 Oct 27, 2013
My cylinder 3 on my 5.4 expedition misfire tested coil and plug they both are working but that cylinder had oil on plug whats probably my problem?
jammie

Chicago, IL

#922 Oct 27, 2013
Blower motor comes on when manual tested off battery but not ehen installed?
Henry

Antioch, CA

#923 Nov 5, 2013
how do I replace lower radiator hose on 1998 ford expedition. It has some type of different clamp or connection
Josh B

Howell, MI

#924 Nov 10, 2013
While accelerating my 1998 Expedition is making a vibration. The whole time during acceleration the moment I let off the gaa pedal it quits. It starts again as soon as I depressed the gas pedal.
Regina

Lancaster, OH

#925 Nov 24, 2013
i have a 97 ford expedition it wont start if the temp outside is 29 degrees or below but will start good if it is above that plz help
Michael

United States

#926 Nov 24, 2013
. if I take luggage rack of my 1997 expedition will it leak?

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Ford Expedition Discussions

Title Updated Last By Comments
2002 Ford Expedition turns over but won't start (Aug '08) Fri apaz220 21
2003 Ford Expedition Questions (Apr '07) Fri noe hernandex 14
1999 Ford Expedition - Car Troubles (Sep '07) Dec 23 vab 143
99 exped electrical problem when it rains (Jul '07) Dec 22 Jonathan A 68
2001 ford expedition electrical problems (Sep '07) Dec 22 Justmy2cents 77
1997 Ford Expedition transmission problem (Mar '08) Dec 9 Roman 61
electronic on a ford expedition Dec 7 Jeff 1
More from around the web