Chrysler Grand Voyager Rear Wash not ...

Chrysler Grand Voyager Rear Wash not working.

Ray Stanley

Liverpool, UK

#1 Jan 6, 2011
Hi, can anybody help with this query?
During the recent snows and bad weather, my windscreen washers froze up. Since the thaw, the front is working perfectly again, but the rear is not - the wiper blade is moving etc, just no water being pumped to the rear - when you press the wash/wipe button inside the car, you can hear a motor working which I assume is the washer pump?

Any ideas of how to remedy this problem, anyone?

Regards

Ray Stanley.
stuart

Kettering, UK

#2 Feb 10, 2011
washer motor probably gone, behind splash guard on off side wheel arch take off little plastic push buttons and you'll se front and rear motors next to each other.

god luck
Andy

Cardiff, UK

#3 Apr 11, 2011
I've got the same problem. Press rear wash button, rear wiper wipes, sound of pump from off-side front wheel area, but no fluid at rear screen.
Topped the bottle right up, and when I power the rear washer the washer fluid level goes down, but I've no idea where it's going!
Anybody got any thoughts or suggestions?

Thanks,

Andy
gerard

Belfast, UK

#4 Apr 29, 2011
Check the tube under the carpet in the boot on the right. The check valve is there and easily leaks due to rubbing against the metal floor. You will find the boot being very wet underneath the carpet.
Andy

Cardiff, UK

#5 May 6, 2011
gerard wrote:
Check the tube under the carpet in the boot on the right. The check valve is there and easily leaks due to rubbing against the metal floor. You will find the boot being very wet underneath the carpet.
Thanks for the suggestion Gerard - I'll have a look this weekend.
Hammo

UK

#6 Dec 2, 2011
I had same problem and found that the pipe had come off of the motor.
Behind the front of wheel splash guard on o/s/f .
adrian

Salisbury, UK

#7 Mar 14, 2013
my rear wiper not working can anyone tell me what to it is not the fuse thank you
Dave

Caen, France

#8 Aug 29, 2013
Thanks Gerard, Found the pipe had pulled off of the check valve. Soaking wet carpet now exposed to the sun to dry
Draigalban

Europe

#9 Sep 8, 2013
gerard wrote:
Check the tube under the carpet in the boot on the right. The check valve is there and easily leaks due to rubbing against the metal floor. You will find the boot being very wet underneath the carpet.
Such a top tip. I knew the pump was making a noise, I knew there was no water coming out of the rear washer. I had not connected the wet boot carpet with either of those things. So easily fixed!!
NickFitz

Manchester, UK

#10 Nov 28, 2013
My front windscreen washer has stopped working, headlamp wash works but front and rear screen wash not working, help please
NickFitz

Manchester, UK

#11 Nov 28, 2013
Sorry its a Grand Voyager 2008 stow & go model !!
Charles Macnamara

UK

#12 Dec 31, 2014
Washers frozen up in freeze - can't hear motors - is there a fuse that might have blown - nether front or rear pumps appear to be working ?
Phil

Leicester, UK

#13 Feb 29, 2016
Ray Stanley wrote:
Hi, can anybody help with this query?
During the recent snows and bad weather, my windscreen washers froze up. Since the thaw, the front is working perfectly again, but the rear is not - the wiper blade is moving etc, just no water being pumped to the rear - when you press the wash/wipe button inside the car, you can hear a motor working which I assume is the washer pump?
Any ideas of how to remedy this problem, anyone?
Regards
Ray Stanley.
Hi you have too remove the carpet on the right hand side of the boot were you will find a inline connector on the washer pipe this will have come off why they can not fit the right length of pipe beats me

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Chrysler Grand Voyager Discussions

Title Updated Last By Comments
ABS and Alarm set lights (Jan '11) Jul 14 Lewiskufa 2
car stereo (Feb '10) Jul 9 Bob1989 7
offside sliding door lock (Aug '11) Jul 2 Mick 4
Grand Voyager 2.5 diesel engine won't start. Fu... (Nov '08) Jul 1 Oscar 144
headlight switch (Aug '11) Jun 28 daveylad1892 2
Driver window not working (Mar '14) Jun 23 Stewp1980 7
lower power Jun '16 euge 1
More from around the web