Malaysia Airlines Set To Start Daily A380 Flights To Paris March 1

Feb 23, 2013 Full story: Malaysian National News Agency 10

KUALA LUMPUR, Feb 23 -- Malaysia Airlines is all set to operate its daily A380 Kuala Lumpur-Paris-Kuala Lumpur flight service beginning March 1 with the arrival of the fifth A380 at the KL International Airport Saturday.

Full Story
Mas

Kuala Lumpur, Malaysia

#1 Feb 23, 2013
wow COOL MH

A380 KUL Ke PARIS!
yudododod

Kuala Lumpur, Malaysia

#2 Feb 25, 2013
not cool enuff..

garuda will fly straight to hell

Since: Jan 13

Location hidden

#4 Feb 25, 2013
yudododod wrote:
not cool enuff..
garuda will fly straight to hell
panazzzz.....

:-)

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#6 Feb 25, 2013
adakah orang dari KL setiap hari berangkat ke paris???

malon tak de wang untuk beli tiket, malon nak bangkrap..

jiakakakaka..

malon melacap kwang kwang kwang..

=))
indonn

Kuala Lumpur, Malaysia

#7 Feb 25, 2013
Desinura wrote:
adakah orang dari KL setiap hari berangkat ke paris???
malon tak de wang untuk beli tiket, malon nak bangkrap..
jiakakakaka..
malon melacap kwang kwang kwang..
=))
HAHHAHAHAHAHA

INI Malaysia BUKAN Indon la, indon mana ada wang beli A380, apa lagi beli tiket ke Paris!!!

hehehehe

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#8 Feb 25, 2013
indonn wrote:
<quoted text>
HAHHAHAHAHAHA
INI Malaysia BUKAN Indon la, indon mana ada wang beli A380, apa lagi beli tiket ke Paris!!!
hehehehe
wakakaka.. negara malonshit nak bangkrut kawan, hutang menumpuk, mana ada rakyat malonshit mampu beli tiket pesawat terbang, bayar hutang credit card saja tak mampu.

kah.. kah.. kah.. kwang.. kwang.. kwang..
indonn

Kuala Lumpur, Malaysia

#9 Feb 25, 2013
Desinura wrote:
<quoted text>
wakakaka.. negara malonshit nak bangkrut kawan, hutang menumpuk, mana ada rakyat malonshit mampu beli tiket pesawat terbang, bayar hutang credit card saja tak mampu.
kah.. kah.. kah.. kwang.. kwang.. kwang..
DREEAAAMing indon hehehehe

sorry MH ada 6 A380 ya

Indon???

yg tak ada wang itu INDON!!!

A380 2 kali sehari ke Heathrow London, dan tiap2 hari ke CDG Paris Perancis BETUL, sorry indon

hahahahhaaaaa

2 kali sehari ke LONDON!!!! A380!!!

Since: Jan 13

Location hidden

#10 Feb 25, 2013
"Im on a highway to hell, jeng jeng...highway to hell..", wah sudah macam lagu AC/DC pulak komen no#2 tu tentang syarikat Garuda...
:-)

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#11 Feb 25, 2013
indonn wrote:
<quoted text>
DREEAAAMing indon hehehehe
sorry MH ada 6 A380 ya
Indon???
yg tak ada wang itu INDON!!!
A380 2 kali sehari ke Heathrow London, dan tiap2 hari ke CDG Paris Perancis BETUL, sorry indon
hahahahhaaaaa
2 kali sehari ke LONDON!!!! A380!!!
iya tiap hari ke paris dan 2 kali sehari ke london, tapi tak de penumpang, gaya je..

biar bangkrap yang penting jaguh... kah kah kah.....

bagaimana kau mau bayar kredit airbus itu lon kalau penumpang saja cuma 3 ekor... kah kah kah...

balik kat bilik termenung je ko lon malon bloon..

hahahaha..
update

Kuala Lumpur, Malaysia

#12 Mar 14, 2013
MH dapat A380 ke enam!!

COOL

++++++++++

Airbus delivers 100th A380

Posted 14 March 2013

Malaysia Airlines (MAS) and Airbus together marked a major achievement, with the hand-over of the 100th A380 to MAS at Airbus' Henri Ziegler Delivery Centre in Toulouse, France. The aircraft is the sixth A380 for MAS.

“We are delighted that our 100th A380 delivery is to Malaysia Airlines as this gives us an early glimpse into the future shape of aviation,” said Fabrice Brégier, Airbus President and CEO.“We see a growing demand from dynamic, competitive airlines such as MAS for larger aircraft, with many markets and routes, and in particular in the fast developing Asia-Pacific region, being ideally suited to A380s.”

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Commercial Aircraft Discussions

Title Updated Last By Comments
Travel: Canada's big skies, big fish and a wild... Oct 15 Helping the stupid 3
Union ramps up effort to organize Boeing plant Oct 15 Shut Them Down 4
Plane makes emergency landing after passengers ... Oct 14 Sgt Prepper 2
Another Malaysian victim of MH17 identified Oct 13 Truth hurts 1
EU gives green light for new Airbus A350 plane ... Oct 11 MOMIN ANSARI 4
Argentinean Airlines to start flights to Cuba, ... Oct 10 WE JUST DONT CARE 16
Boeing, Airbus at odds over black boxes that eject Oct 9 flightdeck 1

Commercial Aircraft People Search

Addresses and phone numbers for FREE